Úvod
Honí vás mlsná? Vyzkoušejte sušené jahody v hořké čokoládě! Čerstvé jahody jsou lyofilizované, což je metoda prudkého zamrazení a následného pomalého sušení. Při tomto procesu dochází k odstranění 95 % vody. Takto upravené ovoce si zachovává svoji chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, živiny, vitaminy a minerály. Jahody jsou následně obalené v lahodné hořké čokoládě, která jim ale neubírá nic na jejich skvělé křupavosti.
Hlavní vlastnosti:
- lyofilizované jahody v hořké čokoládě
- skvělá chuť i vůně
- ideální křupavé mlsání
Složení
Cukr 45,6 %, kakaová hmota 36,7 %, kakaové máslo 10,2 %, jahody 5 %, glukózový sirup 1,6 %, E322 sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, E414 arabská guma, slunečnicový olej a E904 šelak. Alergeny: Sója, oxid siřičitý. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, mléka.