Úvod
Za označením guar se skrývá rozpustná vláknina obsažená v semenech rostliny druhu Cyamopsis tetragonolobus. Allnature Guarová guma se používá především jako zahušťovadlo, emulgátor a stabilizátor. Její velkou předností je, že dokáže zahustit 5 – 8x lépe než klasický škrob. U pekařských výrobků umí zvýšit jejich trvanlivost a zamezit drobivosti. Guma guar také částečně nahrazuje lepek a navíc dodává těstu vláčnost, uplatní se tak i při domácím pečení.
Hlavní vlastnosti:
- přírodní zahušťovadlo
- veganský a bezlepkový výrobek
- vhodné pro domácí bezlepkové pečení
Složení
100% BIO guarová guma (5000-5500 CPS) E412.
Upozornění
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, sóji a mléka.
Dodržujte doporučené dávkování.