Úvod
Allnature Fazole mungo BIO jsou chutnou surovinou, která má pestré využití. Lze je konzumovat jako přílohu nebo je přidávat do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerálních látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Chuťově připomínají zelený hrách a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni.
Hlavní vlastnosti:
- chutná potravina s hojnou možností využití
- dodává tělu bílkoviny, vitamíny a minerální látky
- s olivově zelenou barvou a specifickou vůní
Složení
Fazole mungo
Použití
Fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Upozornění
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.