Úvod
Allnature Fazole adzuki BIO skvěle zasytí a dodají tělu bílkoviny, minerály i vlákninu. Jedná se o hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k jedněm z nejlépe stravitelných luštěnin, a přitom dokážou zasytit na dlouhou dobu. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Můžeme je přidávat do salátů, využít je při přípravě pomazánek či kaší.
Hlavní vlastnosti:
- perfektně zasytí a dodají tělu bílkoviny
- s lahodnou chutí připomínající ořechy
- lehce stravitelné
Složení
Fazole adzuki
Použití
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Upozornění
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.