Úvod
Čerstvý anans je lyofilizovaný, což je metoda prudkého zamrazení a následného pomalého sušení. Při tomto procesu dochází k odstranění 95 % vody. Takto upravené ovoce si zachovává svoji chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, živiny, vitaminy a minerály. Mrazem sušené ovoce má při správném způsobu skladování dlouhou trvanlivost. U lyofilizovaného ananasu se můžete těšit na jeho typicky sladkou chuť, aniž by musel být jakkoli doslazovaný, přirozenou vůni i barvu.
Hlavní vlastnosti:
- lyofilizovaný ananas kousky
- přirozeně sladká chuť
- ideální do müsli, kaší nebo jogurtu
- skvělá zdravá svačinka, která zažene i chuť na sladké
- uchovává si vitamíny a minerály
Složení
Mrazem sušené kousky ananasu. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.