Úvod
Wolfberry Agáve sirup BIO je přírodní sladidlo, které nabízí lahodnou, jemnou chuť a je skvělou alternativou k medu nebo cukru. Tento sirup je vyrobený z mízy agáve, rostliny, která roste převážně v Mexiku a některých oblastech Jižní Ameriky. Díky vyšší sladivosti než běžný cukr a nižšímu glykemickému indexu (GI), je ideální pro ty, kteří hledají jinou alternativu slazení svých nápojů a pokrmů. Agávový sirup má široké využití v kuchyni a je vhodný ke slazení nápojů, pokrmů, při pečení nebo vaření.
Vyšší sladivost, nižší glykemický index
Nižší glykemický index (15-30 GI) znamená, že agávový sirup způsobuje pomalejší a méně výrazné zvýšení hladiny cukru v krvi, což je výhodné pro ty, kteří se chtějí vyhnout rychlým výkyvům hladiny cukru. Díky vyššímu obsahu fruktózy je sirup sladší než běžný cukr, což umožňuje používat menší množství pro dosažení stejného sladkého efektu.
Hlavní vlastnosti:
- přírodní sladidlo
- vynikající chuť
- vyšší sladivost
- nižší glykemický index
- rozmanité využití
- bez barviv a přidaného cukru
Upozornění
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.