Úvod
Pochutnáváte si rádi na čerstvém a křupavém pečivu, ale to kupované nějak není ono? Pořiďte si domácí pekárnu SENCOR SBR 2000SS! Ulehčí vám pečení chleba ve všech směrech, od přípravy těsta, přes hnětení až po samotné pečení. Můžete vybírat z 24 předpřipravených a plně automatických programů, díky kterým zvládnete nejen klasické chleby, ale také chleby bezlepkové, toustové, na sladko, koláče, ale i samotné těsto bez pečení nebo chleby, které budete mít ultra rychle. Hravě zvládne také džemy i marmelády. Pekárna umožňuje připravit až 900 g bochník chleba a dokonce si můžete zvolit jednu ze tří úrovní barvy kůrky, od světlé po střední až tmavou.
Snadné pečení a praktické funkce si zamilujete
Nepřilnavá úprava formy i hnětacího háku zajistí snadné vyjmutí dopečeného pečiva. I údržba je velmi jednoduchá, formu můžete mýt v myčce. Díky funkci KEEP WARM se po dokončení programu pekárna automaticky přepne do režimu udržování teploty po dobu 60 minut. Díky velkému LCD displeji budete mít dokonalý přehled o celém procesu pečení, akustický signál vás upozorním ve chvíli, kdy máte přidat další suroviny, které vyžadují kratší dobu pečení. Nastavit si můžete i funkci odloženého startu v délce až 13 hodin a mít tak třeba čerstvý chleba ještě teplý k snídani.
Hlavní vlastnosti:
- luxusní nerezový design s velkým prémiovým LCD displejem
- automatický dávkovač
- program pro vaření džemů a marmelád
- 3 úrovně nastavení barvy kůrky (světlá / středně tmavá / tmavá)
- 13hodinový časový spínač pro odložené pečení
- 23 přednastavených programů pro pečení
- 1 přednastavený program pro vaření džemů a marmelád
- 1 přednastavený program pouze pro výrobu těsta (např. na pizzu, bagety , rohlíky, koblihy atp.)
- maximální objem chleba 900 g
- víko s průzorem
- 10 minut paměť v případě výpadku el. proudu (pekárna pokračuje dále v pečení)
- funkce udržování teploty po dobu 60 minut
- antiadhezní úprava formy a hnětacího háku pro snadnou údržbu
- forma vhodná pro mytí v myčce
- akustický signál pro vložení dalších ingrediencí vyžadujících kratší dobu pečení