Analytické složky a doplňkové látky
Bílkoviny 26 %, tuky 17 %, hrubá vláknina 1,3 %, popeloviny 6,6 %. Aminokyseliny: Taurin 0,14 %, arginin 1,55 %, lysin 1,06 %, methionin 0,47 %, methionin a cystin 0,92 %. Minerální látky: Vápník 1,2 %, fosfor 0,8 %, sodík 0,4 %, chlór 0,82 %, draslík 0,7 %, hořčík 0,08 %, měď (mg/kg) 15, železo (mg/kg) 185, mangan (mg/kg) 67, zinek (mg/kg) 208, selen (mg/kg) 0,28, jód (mg/kg) 4,9. Vitaminy: A (m.j./kg) 17000, D3 (m.j./kg) 1 000, E (mg/kg) 500, C (mg/kg) 200, B1 (thiamin) (mg/kg) 4,2, B2 (riboflavin) (mg/kg) 3,8, B5 (kyselina pantothenová) (mg/kg) 25,4, B6 (pyridoxin) (mg/kg) 8,2, B12 (kyanokobalamin) (mg/kg) 0,07, B3 (niacin) (mg/kg) 15,1, biotin (mg/kg) 1,08, kyselina listová (mg/kg) 0,9, cholin (mg/kg) 2500, chondroitin sulfát + glukosamin 500. m.j.=mezinárodní jednotka. Ostatní složky: Škrob 34,8 %, vláknina 6,1 %, kyselina linolová 3,02 %, kyselina arachidonová 0,09 %, omega-6 mastné kyseliny 3,26 %, omega-3 mastné kyseliny 0,78 %, EPA + DHA 0,4 %.