Úvod
Rostlinný nápoj připravený z tepelně upravené ovesné mouky, díky které se vyznačuje specifickou a zajímavou chutí. Nápoj je obohacený inulinem, který v trávicím traktu plní funkci rozpustné vlákniny a zároveň tvoří živný substrát pro přátelské bakterie. Díky svému složení je ovesný nápoj přirozeně bezlaktózový.
Hlavní vlastnosti:
- rostlinný nápoj z tepelně upravené ovesné mouky
- obohacený o vápník, fosfor a inulin
- přirozeně bezlaktózový
Složení
OVESNÁ mouka (21 %), sušený glukózový sirup, kokosový tuk, dextróza, maltodextrin, inulin, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, jedlá sůl.
Použití
Rozmíchejte 25 g směsi (2 vrchovaté polévkové lžíce) v malém množství teplé vody na kašičku a doplňte do 250 ml. Na přípravu studeného nápoje použijte mixér nebo šejkr.