Úvod
Mandlová jádra Vám poslouží jako hodnotná svačinka a pohotový zdroj energie a bílkovin během pracovního dne. Hodí se k do pečení moučníků i k ozdobení sladkých dezertů, můžete je přidat do cereální kaše i do Vašeho ranního müsli. Mandle lze využít k přípravě rostlinného mléka, mandlového sýra či vylepšení domácí paštiky.
Mandlový sýr
Mandle rozmixujte a namočte do vody, nejlépe přes noc. Tekutinu přeceďte a přidejte olivový olej, česnek, citrón, čerstvé bylinky podle Vaší chuti, nechte odležet a je hotovo!
Hlavní vlastnosti:
- pohotový zdroj energie
- obsahují 18 % bílkovin
- k obohacení teplé i studené kuchyně
Složení
Jádra mandlí. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, arašídů, skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého.