Úvod
Prémiový protein nejlepší kvality v několika skvělých příchutí, který si zamiluješ!
New 100% Whey protein v bodech:
- Skvělá vstřebatelnost
- Lahodný výběr příchutí
- Čisté složení bez zbytečných složek navíc
- Punc kvality Kulturistika.com
- Praktické balení v uzavíratelném pytli
- 800g balení, kterého se nikdy nepřejíš a hned můžeš jít na další příchuť
Výhody šetrně zpracovaného nativního syrovátkového proteinu:
- 100% čistota syrovátkové bílkoviny.
- Syrovátka je, při přípravě našeho proteinu, pasterizován pouze jednou. Po té je syrovátka šetrně ošetřena filtrací přes keramické filtry. Nedochází tedy k narušení přirozených peptidových vazeb syrovátkového proteinu.
- Nativní syrovátkový protein má jemnou a přirozenou chuť. Nativní lze přeložit, také jako panenský.
- Složení aminokyselinového spektra syrovátkového proteinu je považováno za zlatý standart v posuzování kvality bílkovin.
Doporučené dávkování New 100% Whey Protein:
- přidejte 40g prášku (2 odměrky) do 300ml vody nebo mléka a protřepávejte po dobu 20 sekund v šejkru.
- vhodné po tréninku a pak kdykoliv během dne podle potřeby.
Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Doplněk stravy.
#image:ban100whey.png#
Složení:
Syrovátkový proteinový koncentrát (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sójový lecitin), sušené mléko plnotučné, aroma, sladidlo: sukralóza.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
ve 100g | ve 40g | |
Energetická hodnota | 1652 kJ | 661 kJ |
393 kcal | 157 kcal | |
Tuky | 8,8 g | 3,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3,7 g | 1,5 g |
Sacharidy | 8,7 g | 3,5 g |
Z toho cukry | 6,4 g | 2,6 g |
Bílkoviny | 69,4 g | 27,8 g |
Sůl | 0,05 g | 0,02 g |
Vláknina | 2,8 g | 1,1 g |