Úvod
Nattokináza je enzym patřící do skupiny serinových proteáz, tedy enzymů štěpících fibrin. Získává se fermentací sójových bobů přátelskou bakterií Bacillus subtilis natto. Kvašené sójové boby jsou oblíbeným japonským pokrmem s výraznou chutí a vůní, kterou získává právě aktivací enzymu nattokinázy při fermentačním procesu. Doplněk stravy od GreenFood Nutrition obsahuje nattokinazu 20 000 FU což odpovídá enzymatické aktivitě 2 000 FU (FU = jednotka degradace fibrinu).
Hlavní vlastnosti
- 100 mg nattokinázy v jedné kapsli
- v rostlinných kapslích
- vhodné i pro vegany
Dávkování
Užívejte 1x denně 1 kapsli, nejlépe s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
Složení
Nattokinase 20 000 FU, rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. V jedné kapsli: nattokinase 20 000 FU 100 mg.
Upozornění
Doplněk stravy s extraktem z fermentovaných sojových bobů. Osoby užívající léčivé přípravky by měly tento výrobek používat pouze pod dohledem lékaře. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!