Bezlepkové těstoviny

  (25)
Seřadit podle
  • 5.0
    (1)
    Bezlepkové těstoviny ve tvaru kolínek se hodí k různým omáčkám nebo do salátů.
  • 4.0
    (2)
    SEITZ Těstoviny Písmenka bez lepku 250 se skvěle hodí jako příloha k omáčkám, do salátů i k přípravě tradiční italské kuchyně.
  • Bezlepkové těstoviny vyrobené z mouky z červené čočky.
  • Bezlepkové těstoviny penne se hodí k různým omáčkám nebo do salátů.
  • Bezlepkové těstoviny Spaghetti se hodí k přípravě boloňských špaget nebo carbonara.
  • 5.0
    (1)
    Nabídnou vám netradiční chuť, vysoký podíl vlákniny a bezlepkové složení.
  • Vhodné jako příloha k omáčkám, do salátů i k přípravě italské kuchyně.
  • Nabídnou vám netradiční chuť, vysoký podíl vlákniny a bezlepkové složení.
Bezlepkové těstoviny

Bezlepkové těstoviny

Milujete těstoviny, ale kvůli celiakii se jim vyhýbáte? Už nemusíte. Dejte šanci těstovinám bez lepku. Nejsou náročné na přípravu, skvěle chutnají, a především plně nahrazují tradiční těstoviny. A z čeho vybírat? 

Kukuřičné těstoviny 

Mezi nejoblíbenější bezlepkové alternativy jednoznačně patří kukuřičné těstoviny. A není divu, jsou lehce stravitelné a obsahují minimální množství tuku. Jejich nevýhodou je však doba vaření. Zatímco klasické těstoviny bývají obvykle hotové do 20 minut, na kukuřičné si budete muset počkat mnohem déle. Hodí se do omáček i salátů a jsou k dostání v podobě vřeten, písmenek, špaget i nudlí. 

Vřetena bez lepku 

Těstovinová vřetena bez lepku se nejlépe hodí do italských pokrmů. Snadno se připravují a zároveň se vyrábí hned v několika bezlepkových variantách. Dáte si kukuřičné, pohankové, rýžové nebo čirokové?

Bezlepkové těstoviny 

Na bezlepkových těstovinách si rád pochutná každý celiak. Jsou lehce stravitelné a jemné na chuť. V našem portfoliu najdete širokou škálu těstovin bez lepku, ať už kukuřičné, čirokové nebo pohankové, které mimo jiné mají také vysoký obsah nutričně prospěšných látek.